• 2rism.ro
  • Google
  • Yahoo

Vremea in Bucuresti

Oferte Cazare Romania


Campina MTB

 

 

Cele mai populare destinatii pentru vacantele in familie

Miercuri, 29 Iunie 2016 00:00

Interesul romanilor pentru vacantele in afara tarii a crescut constant odata cu deschiderea spre zona Uniunii Europene in urma cu aproape 10 ani. Familiile aleg de regula zone mai linistite si resorturi situate chiar pe plaja, cu regim de masa all inclusive. Afla care sunt cele mai populare destinaţii pentru familii.Acestea sunt rezultatul analizei celor mai populare pachete comercializate de agentie si au fost alese si pe baza feedback-ului primit pana acum de la clientii care au ales destinatiile turistice respective.

Interesul romanilor pentru vacantele in afara tarii a crescut constant odata cu deschiderea spre zona Uniunii Europene in urma cu aproape 10 ani. Se remarca o investitie tot mai mare, de la an la an, in destinatiile exotice, unde se pune accentul pe relaxare si confort, preferate de cupluri.

Cea mai recenta analiza a preferintelor de vacanta, conform cererilor de pana acum, arata ca cerintele cuplurilor legate de cazare vizeaza hotelurile plasate in zone animate, aproape de plaja, cu diverse facilitati pentru adulti (spa, club si optiunea de demipensiune).

Pe de alta parte, familiile cu copii aleg de regula zone mai linistite, aproape de natura si resorturi situate chiar pe plaja, care ofera numeroase activitati pentru copii, parcuri acvatice, programe de animatie si regim de masa all inclusive.

in topul tarilor favorite, in afara celor exotice preferate in luna de miere, sunt Grecia, Turcia, Spania, Italia, Cipru, Riviera Franceza, Portugalia sau Bulgaria.

De asemenea, turistii sunt foarte atenti la recenziile publicate de alti turisti. ii intereseaza curatenia locatiei, ofertele pentru charter creta 2016, distanta fata de plaja, serviciile personalului si facilitatile oferite. Tocmai de aceea, in vacantele pe care le aleg, investesc mai ales in confortul de care beneficiaza.

Pentru destinatiile individuale, cand turistii isi asigura transportul, cuplurile platesc, in medie, 700 de euro pentru un sejur de sapte nopti all inclusive. Aproximativ acelasi buget este alocat si de o familie cu un copil pana in 12 ani. Costurile cresc cu circa 150 de euro cuantumul platit de o familie cu doi adulti si doi copii (pana in 12 ani).

Aceleasi tarife cresc, in medie, cu 400 de euro cand mijlocul de deplasare ales este avionul. Terra Tourism a observat si cresterea investitiei pentru un confort sporit si o calitate ridicata a locatiei. Primeaza insa si interesul starnit de tara in care oamenii aleg sa-si faca vacantele sau extra facilitatile de care se pot bucura in familie.

 

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

reclamataaici

2rism.ro - Retea de promovare turistica este Marca Inregistrata.

2rism.ro este inregistrat la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal sub nr. 19977.
Detalii aici.

Utilizarea acestui site implica respectarea unor termeni si conditii.

Copyright © 2017. Oferte cazare, Retea de promovare turistica.