• 2rism.ro
  • Google
  • Yahoo

Oferte Cazare Romania


Casa Freya

Capacitate
34 locuri in 13 locuri si 2 apartamente
Pret
200.00/ RON / camera double
Clasificare
****
Adresa
Busteni, Fagetului 31
Telefon
0727855061
Facilitati
  • baie in camera
Rafinamentul si calitatea au un nou nume:CASA FREYA Intr-una din cele mai frumoase locatii ale statiunii Busteni ,zona Zamora se ridica intr-un cadru pitoresc CASA FREYA.

O aparitie noua in peisajul turistic montan,CASA FREYA va ofera servicii de cazare sub forma a 13 camere si 2 apartamente. Pensiunea dispune de un restaurant cu o capacitate de 40 locuri,iar pe timp de vara doua terase cu 70 locuri.

Meniul mediteranean va reprezenta o noutate in peisajul autohton. De asemenea CASA FREYA ofera turistilor un bar modern,unde savoarea cafelei si bauturile exclusiviste vor face deliciul fiecarui client. Intr-un cadru relaxant departe de agitatia orasului ,CASA FREYA pune la dispozitia clientilor un foisor la poalele de padure cu o capacitate de 50locuri. In special pentru segmentul business ,pensiunea dispune de o sala de conferinte cu 40locuri ,complet echipata cu aparatura audio-video performanta si dispozitive de o inalta calitate.

Exclusivismul serviciilor vine sa completeze CASA FREYA prin prezenta unui mini-centru SPA care include jacuzzi si sauna. Un sejur la CASA FREYA , petrecut intr-un peisaj de vis,va fi cu siguranta o experienta deosebita,aflata sub semnul calitatii si al bunui gust.
Harta
Galerie Imagini (3)

Cauta Oferte Cazare
Cautare avansata
Super oferte litoralul romanesc
reclamataaici

2rism.ro - Retea de promovare turistica este Marca Inregistrata.

2rism.ro este inregistrat la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal sub nr. 19977.
Detalii aici.

Utilizarea acestui site implica respectarea unor termeni si conditii.

Copyright © 2017. Oferte cazare, Retea de promovare turistica.