• 2rism.ro
  • Google
  • Yahoo

Oferte Cazare Romania


Vila Horia

Capacitate
12 locuri in 6 camere
Pret
1000.00/ RON / camera double
Clasificare
***
Adresa
Busteni, Dimitrie Cantemir
Telefon
0744.520.506
Facilitati
  • baie in camera
In apropierea punctului de plecare al telecabinei, catre cota 2200 m. Vila va ofera posibilitati de recreere multiple, impreuna cu prietenii, intr-un cadru pitoresc si atractiv.
Arhitectura este deosebita, cu finisaje speciale, ce creeaza o atmosfera intima si placuta. Un loc ideal pentru petrecerea unei vacante de neuitat, organizarea unui protocol, simpozion, intalniri de afaceri sau orice alt eveniment. Vara se pot face foarte multe excursii pe cele mai frumoase trasee din muntii Bucegi, folosind telecabina Busteni-Babele.

Busteni este punct de plecare pentru excursii in muntii inconjuratori, ce contin numeroase ciudatenii ale naturii: Busteni Babele - forme modelate de vnt in Masivul Bucegi, Sfinxul - rezultatul actiunii combinate a vntului, ploii si zapezii. Deasemenea puteti vizita urmatoarele obiective turistice: Crucea Caraiman; Cabanele Omu, Babele, Pestera, Diham; Castelele Peles, Pelisor si Bran; Muzeul de Vanatoare de la Posada si Manastirile din Sinaia si Predeal.

Iarna se poate schia pe partia Kalinderu din Busteni, inaugurata in anul 2005 si amenajata la standarde internationale, avand si instalatie nocturna. Partia are o lungime de 1470 m, diferenta de nivel de 300m, latime de 40 m, instalatie de inzapezire artificial, durata de urcare 4min. Se pot organiza cursuri de initiere in sporturile de iarna-scoala de ski, sau de vara-scoala de tennis si alpinism. Alte partii unde se poate schia: Sorica nocturna (Azuga), Predeal, Cota 2000, sau Poiana Brasov.

COMPONENTA: living, bucatarie stil American complet utilata, 6 dormitoare (4 dormitoare cu baie proprie, 2 dormitoare cu baia comuna, o baie la parter), hobby-room, bar.

FACILITATI: teren de tenis pe zgura cu instalatie nocturna, masa de billiard, tenis de masa, TV- cablu, video, DVD, combina muzicala Hi-Fi Dolby Surround, telefon, semineu, telescop, masina automata de spalat, terasa exterioara cu mese, fotolii, barbeque, fantana arteziana

Pretul de inchiriere al vilei Horia este de 800-1000 lei/noapte/vila in functie de sezon, daca este in weekend sau in cursul saptamanii, si de numarul de nopti.

Vila se inchiriaza numai in intregime.
Harta
Galerie Imagini (3)

Cauta Oferte Cazare
Cautare avansata
Super oferte litoralul romanesc
reclamataaici

2rism.ro - Retea de promovare turistica este Marca Inregistrata.

2rism.ro este inregistrat la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal sub nr. 19977.
Detalii aici.

Utilizarea acestui site implica respectarea unor termeni si conditii.

Copyright © 2017. Oferte cazare, Retea de promovare turistica.