• 2rism.ro
  • Google
  • Yahoo

Vremea in Bucuresti

Oferte Cazare Romania


Campina MTB

 

 

Oradea si Baile Felix, promovate la pachet pentru turistii romani

Vineri, 22 Aprilie 2016 07:26

Oradea si Baile Felix sunt promovate la pachet pentru turistii romani. Reprezentantii mai multor agentii de turism din tara se afla in Bihor pentru a vedea conditiile de cazare si obiectivele care merita vizitate. Informatiile stranse ar trebui cuprinse intr-o oferta a tour-operatorilor pentru romanii care vor sa-si petreaca concediul in nord-vestul tarii, potrivit digi24.ro.

Reprezentantii agentiilor de turism au fost cazati in Baile Felix, unde le-au fost prezentate strandurile, tratamentele pe care le ofera hotelurile si posibilitatile de distractie pentru tineri. Totul pentru a schimba imaginea statiunii.

"Noi asta incercam sa scoatem: ca statiunea Felix nu e o statiune de pensionari cum era pe vremuri. Se gandea ca vin numai oamenii pensionari, oamenii cu venituri mici. Statiunea Felix deja ofera mai mult", considera Jean Podila, directorul unui hotel din Baile Felix.

Ca sa diversifice modalitatile de petrecere a timpului in Baile Felix, autoritatile vor sa transforme padurea de la marginea localitatii intr-un loc de promenada. Tot langa statiune ar urma sa fie construit un parc de distractie.

"Nu vom face noi de tip Disneyland, dar trebuie facut unul mare. Pentru ca atunci turistul va avea ce sa faca in statiune", considera Podila.

"In primul rand agentiile trebuie sa vada lucrurile acestea pentru a sti ce sa le recomande turistilor. Cererea de produse balneo este din ce in ce mai mare in ultimii ani", a explicat Gabriela Peset, consilier de comunicare la Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism.

Astazi, reprezentantiilor tour-operatorilor le-a fost prezentata Oradea. Circuitul turistic a inceput in Cetate.

"Din pacate, aceasta cetate, undeva in anul 1241, datorita prietenilor nostri tatari, trecand pe aici, o rad, pur si simplu, si cetatea, si manastirea, si se alege praful si pamantul."

"Vom continua cu aqua-park-ul Nymphea, care e inca in faza de constructie, dar totusi e un proiect care trebuie vazut, urmand ca dupa sa vizitam ceea ce inseamna complexul baroc, Piata Unirii, Dealul Ciuperca", a precizat Mihai Jurca, presedintele Asociatiei pentru Promovarea Turismului Oradea.

In ultimul an si jumatate, Oradea si Baile Felix au fost promovate turistic la targurile tematice de la Viena, Berlin, Budapesta sau Bucuresti.


Sursa: turism.bzi.com

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

reclamataaici

2rism.ro - Retea de promovare turistica este Marca Inregistrata.

2rism.ro este inregistrat la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal sub nr. 19977.
Detalii aici.

Utilizarea acestui site implica respectarea unor termeni si conditii.

Copyright © 2017. Oferte cazare, Retea de promovare turistica.