• 2rism.ro
  • Google
  • Yahoo

Vremea in Bucuresti

Campina MTB

 

 

Prognoza Meteo Ianuarie

ianPrognoza Meteo Ianuarie 2013 Prognoza Ianuarie 2013

Prognoza Meteo Ianuarie 2013 este de vreme rece si cu precipitatii in limite normale in cea mai mare parte a tarii. Exceptie vor face regiuni din Moldova si jumatatea sudica a teritoriului, unde precipitatiile sub forma de zapara ar putea fi peste limitele normale si Crisana cu un regim pluviometric mai saracacios. Regimul termic al lunii ianuarie 2013 va fi in continuarea celui din decembrie in limtele mediilor lunare in cea mai mare parte a tarii.

Precizam faptul ca, aceste informatii nu exclud posibilitatea aparitiei unor situatii cu valori extreme de temperaturi sau cantitati mai mari de precipitatii pe intervale scurte de timp ce pot conferi un caracter neprevazu perioadei respective.

Vremea si prognoza meteo in februarie 2013; Prognoza februarie 2013; Prognoza meteo de Valentines Day; Prognoza meteo de Dragobete

Prognoza meteo pentru luna februarie 2013 este pentru un regim termic in peste limitele climatologice specifice perioadei in toate reginile tarii. Dealtfel in centru, estul si sud-estul intregii europe vom avea un regim termic asemanator, cu un regim pluviometric normal in cea mai mare parte a teritoriului, cu exceptii locale in nord-estul Romaniei. Estimam ca spre sfarsitul intervalului temperaturile ar putea fi peste mediile lunare.

Precizam faptul ca, aceste informatii nu exclud posibilitatea aparitiei unor situatii cu valori extreme de temperaturi sau cantitati mai mari de precipitatii pe intervale scurte de timp ce pot conferi un caracter neprevazut perioadei respective.

Vremea in urmatoarele luni


ianPrognoza Meteo Ianuarie 2013
marPrognoza Meteo Martie 2013
aprPrognoza Meteo Aprilie 2013
 

2rism.ro - Retea de promovare turistica este Marca Inregistrata.

2rism.ro este inregistrat la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal sub nr. 19977.
Detalii aici.

Utilizarea acestui site implica respectarea unor termeni si conditii.

Copyright © 2017. Oferte cazare, Retea de promovare turistica.