• 2rism.ro
  • Google
  • Yahoo

Vremea in Bucuresti

Oferte Cazare Romania


Campina MTB

 

 

Romanii, tot mai pasionati de vacantele pe yacht si de turismul gastronomic si viticol

Luni, 25 Aprilie 2016 12:44

Turismul tematic are un rol educational si cultural, dar reprezinta si un mijloc inedit de petrecere a timpului liber, multi dintre turistii romani preferand sa practice activitati din zona lor de interes si sa incerce experiente noi, crede Alice Udrea, managing partner al Qualis Travel.

"Multi turisti aleg in ultima perioada pachete de vacanta pe yacht, tururi de tipul food&wine, participare la diferite evenimente (show-uri, concerte, petreceri, evenimente sportive), practicarea sporturilor de care nu dispun acasa cum ar fi canyoning, kayaking, kiteboarding, yachting, escalade, offroad etc, tururi istorice sau pe segmentul arta si arhitectura, tururi pentru biciclisti, motociclisti etc", spune Udrea.

Potrivit managerului agentiei de turism online Qualis Travel, turistii romani au inceput sa aleaga Parisul sau Budapesta, nu doar pentru obiectivele turistice clasice, ci si pentru experienta turismului gastronomic si viticol, cu tururi si degustrari la cele mai renumite domenii si crame din lume, cum ar fi cele din regiunea Champagne sau Tokaj, scrie mediafax.ro.

De asemenea, foarte populare au devenit vacantele si petrecerile pe yacht, in zone precum Grecia, Italia, Malta, Croatia sau destinatii exotice precum Thailanda. Puteti ajunge in siguranta cu un charter Grecia 2016.

"Standardele romanilor in materie de turism au crescut in ultima perioada, acestia dorind informatii cat mai detaliate, inca de la inceput, cu privire la reputatia locatiei de cazare, cerandu-ne o lista de review-uri, informatii despre traseu si durata lui, despre activitatile conforme cu interesele lor declarate, sugestii de restaurante, un meniu in functie de preferinte, lista cu obiective turistice de vizitat si chiar rezervarea de bilete pentru acele obiective. S-a creat o adevarata cultura a turismului printre romani, iar turismul tematic devine din ce in ce mai important", spune Alice Udrea.


Sursa: turism.bzi.ro

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

reclamataaici

2rism.ro - Retea de promovare turistica este Marca Inregistrata.

2rism.ro este inregistrat la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal sub nr. 19977.
Detalii aici.

Utilizarea acestui site implica respectarea unor termeni si conditii.

Copyright © 2017. Oferte cazare, Retea de promovare turistica.