• 2rism.ro
  • Google
  • Yahoo

Vremea in Bucuresti


Campina MTB

 

 

Vremea pe 10 zile

 

Prognoza meteorologica sezoniera

http://www.2rism.ro/images/stories/vremea3luni.png

INFORMATIE IMPORTANTA: Prognoza meteorologic? sezonier? se elaboreaz? adunand o cantitate semnificativa de date privind starea atmosferei si a oceanelor, date modelate pe baza unor modele de prognoza, cu anticipa?ie de 3 luni putand avea o extindere de pana la 6 luni. Prognoza meteorologica sezoniera are un caracter orientativ ?i o probabilitate de realizare pe baza statistica de peste 60-65%, spre deosebire de cele pe termen scurt si mediu care au o probabilitate de realizare de pana la 95%.

Informatiile referitoare la prognozele sezoniere din acest site sunt realizate pe baza hartilor (http://www.cpc.ncep.noaa.gov) furnizate de Administratia Americana NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration).

Conform Legii Nr. 139/2000 privind activitatea de meteorologie institutia abilitata sa elaboreze prognoze meteorologice de interes public general este ANM Administratia Nationala de Meteorologie. Informatiile din acest site au caracter informativ si reprezinta interpretarea in interes privat a hartilor furnizate de NOAA, ca sursa autorizata de date meteorologice. ( Nota: Surse autorizate de date meteorologice sunt retelele nationale de radare meteorologice, de observatii meteorologice de suprafata si aerologice, satelitii meteorologici, surse ale caror date circula n cadrul schimbului international, regional si bilateral sub coordonarea si controlul Organizatiei Meteorologice Mondiale. Surse autorizate de date meteorologice sunt de asemenea statiile de observatii si posturile meteorologice atestate de catre autoritatea meteorologica nationala )

2rism.ro - Retea de promovare turistica este Marca Inregistrata.

2rism.ro este inregistrat la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal sub nr. 19977.
Detalii aici.

Utilizarea acestui site implica respectarea unor termeni si conditii.

Copyright © 2017. Oferte cazare, Retea de promovare turistica.