• 2rism.ro
  • Google
  • Yahoo

Campina MTB

 

 

Vremea pe 6 luni
Prognoza Meteo Decembrie

dec

Prognoza Meteo Decembrie 2013 Prognoza Decembrie 2013

Prognoza Meteo Decembrie 2013 ne indic? ca regimul termic va fi normal in cea mai mare parte a tarii, iar in regiunile nordice si centrale sunt posibile medii ale temperaturilor mai scazute decat normele climatologice

 
Prognoza Meteo Noiembrie

nov

Prognoza Meteo Noiembrie 2013 Prognoza Noiembrie 2013

Prognoza Meteo Noiembrie 2013 ne indic? ca regimul termic va inregistra in general valori apropiate de normele climatologice, cu exceptia zonelor sud- estice unde sunt estimate valori peste cele normale, iar in cele nord-vestice si estice, sub mediile multianuale.

 
Prognoza Meteo Octombrie

oct

Prognoza Meteo Octombrie 2013 Prognoza Octombrie 2013

Meteorologii anunta in prognoza meteo Octombrie ca aceasta luna va fi din ce n ce mai ploioasa n mare parte din ?ar?. Prognoza meteo pentru luna octombrie 2013 ne indic? ca temperaturile medii lunare ale aerului se vor situa in general in limite apropiate de mediile climatologice in cea mai mare parte a regiunilor tarii.

 
Prognoza Meteo Septembrie

sep

Prognoza Meteo Septembrie 2013 Prognoza Septembrie 2013

Prognoza meteo pentru luna septembrie 2013 ne indic? temperatura aerului va fi apropiata de normalul perioadei in majoritatea regiunilor, exceptand sud-estul tarii, unde va putea avea valori ce vor depasi mediile climatologice. Sub aspect pluviometric, cantitatile lunare de precipitatii vor avea o tendinta de usor deficit in majoritatea regiunilor.

 
Prognoza Meteo August

aug

Prognoza Meteo August 2013 Vremea in August 2013

Regimul termic al lunii august ne indica faptul ca se vor inregistra valori ale temperaturii in normele climatologice lunare in majoritatea zonelor tarii, cu exceptia Olteniei si a Carpatilor Meridionali unde valorile termice se vor putea situa sub mediile multianuale.

 
Prognoza Meteo Iulie

iul

Prognoza Meteo Iulie 2013 Prognoza Iulie 2013

Regimul termic al aerului se va situa in limite apropiate de mediile multianuale in Moldova, Banat, Crisana si Transilvania, cuprinzand cea mai mare parte a jumatatii nordice a teritoriului. In sudul Moldovei, Muntenia, Oltenia si Dobrogea valorile termice pot fi usor sub normele climatologice. Ca atare, vremea pe litoral va avea perioade in care nu va fi caniculara, ci chiar foarte placuta. Temperatura apei marii in jur de 24 de grade Celsius.

 
Prognoza Meteo Iunie

iunPrognoza Meteo Iunie 2013 Vremea in Iunie 2013

Prognoza Meteo Iunie 2013

In luna iunie, regimul termic al aerului se va situa in limite apropiate de mediile multianuale in cea mai mare parte a tarii, exceptand local sudul si vestul tarii unde vor fi peste valorile normale ale perioadei. Alternanta zilelor mai calde si insorite (uneori chiar caniculare) cu perioade mai reci si instabile, este o caracteristica a primei luni de vara. Gradul de instabilitate este caracterizat de asemenea, prin averse de ploaie, cu caracter torential,insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

 
Prognoza Meteo Mai

maiPrognoza Meteo Mai 2013 Prognoza Mai 2013

Prognoza Meteo Mai 2013 este de vreme ce se incadreaza in normele climatologice specifice perioadei. Din informatiile colectate reiese faptul c? in luna mai 2013 temperaturile vor fi in limite normale in majoritatea teritoriului, exceptii facand areale din partea sudica si sud-estica a teritoriului, acolo unde temperaturile ar putea fi usor sub mediile multianuale specifice perioadei.

Cantitatile de precipitatii pot prezenta in general valori apropiate de mediile multianuale lunare in majoritatea zonelor tarii, usor sub valorile normale in Banat, Crisana si o buna parte din jumatatea nordica a teritoriului.

 
Prognoza Meteo Aprilie

aprPrognoza Meteo Aprilie 2013 Prognoza Aprilie 2013

Prognoza Meteo in luna Aprilie 2013 se anunta in parametrii normali ai perioadei. Pe baza informa?iilor colectate privind regimul termic mediu al aerului ?i al precipitatiilor, prognoza meteo Aprilie 2013 ne indic? ca ar putea exista valori ale temperaturilor in normele climatologice in intregul teritoriu al tarii.

 
Prognoza Meteo Martie

marPrognoza Meteo Martie 2013 Prognoza Martie 2013

Pe baza informa?iilor colectate privind regimul termic mediu al aerului ?i al precipitatiilor, prognoza meteo Martie 2013 ne indic? ca ar putea exista valori ale temperaturilor in normele climatologice in intregul teritoriu al tarii. Precipita?iile lunare vor prezenta valori peste multianuale lunare.

 
Prognoza Meteo Februarie

febPrognoza Meteo Februarie 2013 Prognoza Februarie 2013

Prognoza meteo Februarie 2013 este pentru un regim termic in peste limitele climatologice specifice perioadei in toate reginile tarii. Dealtfel in centru, estul si sud-estul intregii europe vom avea un regim termic asemanator, cu un regim pluviometric normal in cea mai mare parte a teritoriului, cu exceptii locale in nord-estul Romaniei. Estimam ca spre sfarsitul intervalului temperaturile ar putea fi peste mediile lunare...

 
Prognoza Meteo Ianuarie

ianPrognoza Meteo Ianuarie 2013 Prognoza Ianuarie 2013

Prognoza Meteo Ianuarie 2013 este de vreme rece si cu precipitatii in limite normale in cea mai mare parte a tarii. Exceptie vor face regiuni din Moldova si jumatatea sudica a teritoriului, unde precipitatiile sub forma de zapara ar putea fi peste limitele normale si Crisana cu un regim pluviometric mai saracacios. Regimul termic al lunii ianuarie 2013 va fi in continuarea celui din decembrie in limtele mediilor lunare in cea mai mare parte a tarii.

 


Prognoza meteorologica sezoniera

http://www.2rism.ro/images/stories/vremea3luni.png

INFORMATIE IMPORTANTA: Prognoza meteorologic? sezonier? se elaboreaz? adunand o cantitate semnificativa de date privind starea atmosferei si a oceanelor, date modelate pe baza unor modele de prognoza, cu anticipa?ie de 3 luni putand avea o extindere de pana la 6 luni. Prognoza meteorologica sezoniera are un caracter orientativ ?i o probabilitate de realizare pe baza statistica de peste 60-65%, spre deosebire de cele pe termen scurt si mediu care au o probabilitate de realizare de pana la 95%.

Informatiile referitoare la prognozele sezoniere din acest site sunt realizate pe baza hartilor (http://www.cpc.ncep.noaa.gov) furnizate de Administratia Americana NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration).

Conform Legii Nr. 139/2000 privind activitatea de meteorologie institutia abilitata sa elaboreze prognoze meteorologice de interes public general este ANM Administratia Nationala de Meteorologie. Informatiile din acest site au caracter informativ si reprezinta interpretarea in interes privat a hartilor furnizate de NOAA, ca sursa autorizata de date meteorologice. ( Nota: Surse autorizate de date meteorologice sunt retelele nationale de radare meteorologice, de observatii meteorologice de suprafata si aerologice, satelitii meteorologici, surse ale caror date circula n cadrul schimbului international, regional si bilateral sub coordonarea si controlul Organizatiei Meteorologice Mondiale. Surse autorizate de date meteorologice sunt de asemenea statiile de observatii si posturile meteorologice atestate de catre autoritatea meteorologica nationala )

2rism.ro - Retea de promovare turistica este Marca Inregistrata.

2rism.ro este inregistrat la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal sub nr. 19977.
Detalii aici.

Utilizarea acestui site implica respectarea unor termeni si conditii.

Copyright © 2017. Oferte cazare, Retea de promovare turistica.